Het hebben van een rijbewijs is een kostbaar bezit. Wat vaak gezien wordt als de normaalste zaak van de wereld is in wezen iets heel bijzonders. Immers met dit document maak je het jezelf mogelijk om je mobiliteit aanzienlijk te vergroten en het stelt je in staat in principe tot je 75e jaar een auto te besturen.

Het volgen van een rijopleiding is dan ook voor velen een belangrijke stap om dit zo fel begeerde document te behalen.

Autorijschool Robert wil je hierbij graag helpen. De focus ligt dan ook op een verantwoorde en veilige wijze van lesgeven waarbij er veel aandacht wordt besteed aan voertuigbeheersing en rijvaardigheid.

Autorijschool Robert onderscheidt zich door ervoor te zorgen dat het lesuur volledig wordt benut voor rijonderricht zonder dat er tijd verloren gaat om een medeleerling thuis te brengen of op te halen. Verder zal er voor iedere leerling afzonderlijk een op zijn vaardigheden afgestemd lesprogramma worden samengesteld, waarbij het doel is om de leerling zo vlot mogelijk zijn rijbewijs te laten halen.

Eerste les gratis


Verder is bij Autorijschool Robert de eerste les gratis. Wij hanteren een prijsstructuur waarbij eenvoud en duidelijkheid voorop staan.

Zijn er nog vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hopen dan ook om je spoedig als leerling te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Robert Sijnja
Rijlessen in Zoetermeer en omstreken

Mobiel: 0639849021
E-mail: info@autorijschoolrobert.nl
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden
KvK 51375257